Keukens

Uw droomkeuken volledig op maat

een duurzame investering

Keuken op maat

Een keuken op maat laten maken is een duurzame investering. Ze gaan een leven lang mee én brengen sfeer in het hart van uw woning. Een ander voordeel is dat u een keuken krijgt die helemaal voldoet aan uw wensen. Schitterende materialen en innovatieve technieken zijn bij ons de eerste bouwstenen voor een inspirerende en functionele keukeninrichting. Wij ontwerpen en vervaardigen uw maatwerk keuken zoals u deze voor ogen heeft.

Dressings

Uw dressing volledig op maat

de droom van iedere fashion addict

Dressing op maat

De droom van iedere fashion addict? De perfecte dressing inrichten, in een speciale dressingkamer of slaapkamer, om zo te kunnen genieten van een reusachtige kledingkast met een optimale inrichting en talloze opbergruimten. Wij bouwen de ideale dressing en benutten daarbij zelfs het kleinste hoekje, zelfs in een kamer met een schuin plafond. U kan bepalen hoeveel hangruimte en legruimte u wenst, eventueel uitgerust met laden en/of opbergruimte voor schoenen. Dit kan gaan over een aparte ruimte in te richten als dressing met open kasten afgesloten met deur, maar dit kan ook een kleerkast met deuren zijn in bergruimte of slaapkamer. Een praktische indeling gecombineerd met optimale benutting van de ruimte, kan ook onder hellend dak ingebouwd worden.

Badkamers

Uw badkamer op maat

bijzondere materialen vormen de basis

Badkamer op maat

Bij ons bent u aan het juiste adres voor exclusieve badkamers op maat. Hoogwaardige kwaliteit, mooie designs en bijzondere materialen vormen de basis van een exclusieve badkamer. In samenspraak met u of uw architect, de perfecte badkamer. Wij zijn dé betrouwbare partner voor de realisatie van uw badkamer.

Maatmeubilair

Kasten op maat

bijna alles is mogelijk

Kasten op maat

Een kast op maat wordt uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen. Als u kiest voor een kast op maat hoeft u dus geen toegevingen te doen, maar krijgt u precies wat u wilt. Van muur tot muur en van vloer tot plafond, bijna alles is mogelijk.

Eiken balken

Eiken balken op maat

Onbehandeld of op maat

Eiken balken op maat

Eiken balken onbehandeld, maar deze kunnen ook op maat afgekort, geschaafd, gedesseld, gebeitst en vernist verkregen worden.